Lyckad julfest!!

2014-12-22

Vi på kontoret vill tacka alla som deltog på vår julfest i Fredags. Vi hoppas att alla hade lika trevligt som vi hade. Det kändes väldigt lyckat, och av feedbacken vi fått hittills så verkar dom flesta väldigt nöjda. Och det va väldigt trevligt att få se alla samlade tillsammans.

Som en nyhet för i år, så utsåg vi ”årets assistent” hos Strandbergs.

I år så var det ett tajt race, och det är alltid svårt att bara välja ut en som ska få priset. Det är trots allt så att det finns många av er som har ställt upp och gjort mer än vad som krävts av er, och det vill vi verkligen tacka alla för.

Men efter noga övervägande, så stod valet tillslut mellan 3 stycken nominerade assistenter.

och dessa 3 var

 

Ola Holmslätt.  Han har visat fantastiskt tålamod och engagemang på sin arbetsplats och arbetar hela tiden för att både hans brukare och hans kollegor ska få det så bra som möjligt.

Ett stort tack till dig Ola.

 

Den andra var Rickard Pettersson. Rickard har alltid varit en klippa i sitt arbete, och han har alltid gått att räkna med. Han visar verkligen att bryr sig om sin brukare, och fungerar som en fundamental kraft i sin arbetsgrupp.

 

Och den tredje assistenten som va nominerad, och som i slutändan också vann priset som ”årets assistent” var

Annelie Johansson. Hon har hjälpt både kontoret och sin brukare med så mycket, då hon har gjort avkall på sitt egna privatliv för att skapa en så bra situation får både sin brukare och sina kollegor som möjligt. Hon har gjort mer än vad man kan kräva som arbetsgivare. Hon har ställt upp i vått och torrt för alla parter, och detta har hon gjort utan att kräva någonting tillbaka. Hon har hjälpt sin brukare med allt från flytt till att vara ett mentalt stöd för både kollegor och brukare.

ett stort tack till dig Annelie, som blev belönad med 5000 kr i resecheckar av kontoret.

Och vi vill även rikta ett stort tack till alla våra assistenter för att ni utför ert jobb på ett professionellt sätt, och hoppas att denna trend även kommer fortsätta många år framöver.

 

/Kontoret

 
Copyright © 2018 Strandbergs Personlig assistans AB Webbdesign och produktion av TAJP Produktion